|

Salut, mi-a schimbat tata parola de la router + parola de la accesul la el de pe 192.168.1.1. Cum o pot afla de pe PC, adica daca este salvata intr-un log sau ceva de genul, sau unde trebuie sa intru sa o vad de pe pc. Cred ca ati inteles. Cine ma ajuta are direct fundita happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai ce sa faci! Trebuie sa-ti asculti pe tatal tau pentru ca are motivele lui pentru binele tau! Ai face bine sa vorbesti cu el, sa discuti despre program de activitate la scoala si acasa si sa-ti faci si timp la accesul la internet! Sa-ti faci treburi sau sa-ti faci lectiile si sa inveti bine si sa-ti iei note bune, atunci tatal tau iti va da voie la internet doar seara sau in zilele libere! Cel mai bine sa negociezi cu el! Te sfatuiesc ca cel mai bine pentru tine e sa-ti asculti parintii!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o poți vedea nicăieri. Poți cel mult să resetezi router-ul (caz în care se prinde tac'tu și-ți jumulește urechili), sau să te legi prin cablu cu un laptop (sau de la PC) - renunți o vreme la WiFi.
Sau îți iei o cartelă de date de la un furnizor GSM și stai pe 3G cât ai credit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Merci, m-ai ajutat de loc. Mai astept raspunsuri ca poate, poate. big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru StieTot001):

Măi, dacă tot ești tu „Știe Tot", de ce mai pierzi atunci vremea cu niște fraieri ca noi p-aici?!?
Singurul mod în care „poate-poate" ar fi fost dacă aveai un keylogger instalat pe PC, și DACĂ reconfigurarea router-ului ar fi fost făcută de pe acesta. Dar cum sigur nu ai așa ceva... rezultă ce spuneam mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează