| valentin2002 a întrebat:

Mi se tot intampla să mi se deschida browser-ul de la Samsung peste orice aplicatie și să îmi arate reclame! Am 3 aplicatii pentru Se-block. Nu stiu ce altceva as putea face...

Răspuns Câştigător
| Lucian2473 a răspuns:

Sa fim intelesi. Programele pentru a bloca reclamele se ocupa numai in browser. In cazul tau si a celor ce au mai patit asta, un asa zis virus s-a intalat in telefon si nu in browser. Asa ca adblock-ul sau cele trei Se-block-uri nu se ocupa de el ci numai strict de browser.
Acel virus s-a instalat in urma descarcarii unei aplicatii care contine reclame in afara aplicatiei. Ai observat ca pe Google Play sunt aplicatii care contin „reclame" si „reclame in aplicatii". Reclamele in aplicatii sunt reclame in timpul jocului, pe pagina cu jocul iar reclamele propriu zise sunt in afara jocului. Caz intalnit si la tine.
Nu poti gasi acel „virus" sa-l stergi. SOlutia este sa resetezi telefonul la setarile din fabrica si cu alta ocazie sa fii mai atent la cea aplicatii descarci. De preferat jocuri cu „reclame in aplicatie".

4 răspunsuri:
| marinaru777 a răspuns:

1.scaneaza de virusi
2.instaleaza adblock e foarte util atat la telefon cat si la pc...blocheaza toate ferestrele inutile

| Lydia2806 a răspuns:

Ar putea fi și de la una din acele aplicații pentru Se-block.

| user5452346 a răspuns:

Ca sa te putem ajuta, ce model ai, ce sistem de operare are?

| vasydrag a răspuns:

Resetează aplicatia. Scoate tot ce e pus de tine. Eventual poti pune dupa daca tu crezi ca e util. Poti incerca sa folosesti google chrome e foarte bun