|

Salut, sper sa ma poata ajuta cineva, am o masina de spalat hotpoint hvl1451 si pana acum mergea foarte bine insa a apasat sora mea mai mica pe una dintre butoane si de atunci toate ledurile clipesc in continuu si ciclul de spalare nu functioneaza dupa ce selectez programul de spalare dorit si adaug detergent apas start insa incep toate luninele sa se stinga si aprinda simultan plus ca nu stoarce hainele ďupa 2-3 ore sau chiar mai mult cand vreau sa deschid una masinii de spalat este plina de apa si daca as desxhide-o toata apa ar curge afara, ce pot sa i fac a mai avut cineva aceasta priblema daca da cum a rezolvato? Stiu ca cel mai bun lucru ar fi sa vorbesc cu cineva cine repara masini de spalat insa el va avea timp doar la sfarsitul saptamanii viitoare eu as vrea sa repar daca pot acum. Va rog sa ma intelege-ti si doresc raspunsuri doar de la cei care au de spus ceva folositor rog si ofer seriozitate va multumesc frumos ofer si fundita!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa apesi butonul Start / Pause, probabil isi va relua si va termina ciclul.

Daca nu da rezultat, opreste-l prin scoaterea stecherului din priza, lasi 3 minute, dupa care bagi din nou stecherul in priza si apesi butonul (Start /Pause), daca nu porneste singur.

Daca nici asa nu porneste, atunci cauta in manual "resetarea ciclului de program".

In ultima instanta asteapta depanatorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca spui ca s-a oprit cu apa in ea, vezi daca nu a apasat butonul care cere oprirea masinii cu apa in ea inainte de stoarcere. Exista asa ceva pentru cei care lasa masina cit sunt la serviciu, ca sa nu se sifoneze pana vin acasa. Eu m-am uitat pe net pe un desen al masinii, dar nu-mi dau seama care e acel buton. Aici http://www.hotpoint.co.uk/......rontal.jpg ledul e undeva in dreapta dar cred ca butonul e pe linia de jos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poţi să o întrebi pe ce buton a apăsat, apasă şi tu şi poate îşi va reveni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează