|

Salut TPU!

Acum doua zile mi-am luat un Samsung Galaxy Mini, este primul meu smartphone, problema e ca nu ma descurc deloc cu internetul si toate aplicatiile (parca sunt din epoca de piatra).

Am intrat in magazin play, am dat sa descarc o programa mi sa cerut emaill-ul de citeva ori dar totusi nu mi-a reusit nimic. in schimb mi s-a luat o parte din banii care ii aveam cont chiar si dupa ce am iesit de pe internet. Ma ajuta si pe mine cineva, sa imi explice cum se foloseste. Trebuia sa inchid internetul dintr-un loc anume?(am tastat numai inapoi) ce sa fac sa nu imi dispara asa banii?

Multumesc anticipat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dupa ce il deschizi tragi cu degetul pe ecran de sus in jos.Aceea este bara de notificari.Ai sus 5 casute.A doua de la dreapta la stanga(Date) este pentru conectare la internet.Cu mb tai care scad cu fiecare intrare pe net.Prima din stanga este tot pentru internet dar prin wi-fi. Daca ai norocul sa gasesti retea neparolata prin jurul tau poti intra oriunde pe net.Sau iti iei un router wi-fi.Nu ti se consuma din mb tai. Poti descarca si de pe Magazin play(Market).Ca sa descarci de acolo trebuie sa ai cont pe Google.Ti-l poti face pe pc.Aceleasi date le scrii si pe telefon cand iti cere contul de Google.

| a răspuns (pentru darrio2007):

Merci mult. sa inteleg ca daca nu ma mb si nici wi-fi in apropiere mai bine nu descarc nimic ca risc sa ramin fara bani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru annapopa):

Da.Asa este.Doar daca descarci ceva in limita a cati mb ai.Trafic de date +cati mb are aplicatia. Poti folosi Mobile Counter.Sa stii cat consumi.Il descarci tot din Magazin Play.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti sugerez sa te duci la un magazin Vodafone/Cosmote/Orange de unde ai tu cartela/abonamentul. Intreabai pe ei aceste lucruri, deoarece e cam greu sa te ghidez sa faci toate aceste lucruri. Totusi pentru a inchide/deschide internetul de pe cartela : Setari->Date mobile->ON/OFF.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează