|

Salut TPU! Am cumparat recent un macbook second hand. Era putin ingalbenit si am decis sa-l curat. Tastatura a iesit foarte alba, dar problema este ca langa touchpad era pata cea mai mare. Am luat frumos toate produsele de curatat si m-am dat la treaba. Pata s-a dus doar ca locul unde am frecat s-a inegrit putin. Ce as putea sa fac sa fie alb din nou? S-a folosesc o radiera? S-a curat cu Cif? Dau funda urgent!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da ce credeai? ca are Antrax pe el?
(more cleaning stuff, please!)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Materialele din care sunt fabricate produsele Apple variază; în unele cazuri, este posibil ca fiecare produs în parte să aibă cerințe specifice privind curățarea, care pot diferi în funcție de componenta pe care o cureți. Pentru a începe, iată câteva sfaturi aplicabile pentru toate produsele:
Folosește numai o cârpă moale fără scame. Evită cârpele abrazive, prosoapele, prosoapele din hârtie și articolele similare care pot deteriora produsul. 
Deconectează toate sursele de alimentare, dispozitivele și cablurile externe.
Evită contactul produsului cu lichide.
Nu lăsa umezeala să pătrundă în fante.
Nu folosi spray-uri cu aerosoli, solvenți sau substanțe abrazive.
Nu pulveriza substanțe de curățare direct pe produs
Dacă pătrunde lichid în produsul Apple, obține ajutor de la un furnizor de service autorizat Apple sau de la un Apple Retail Store cât mai curând posibil. Daunele provocate de lichide nu sunt acoperite de garanția produselor Apple sau de planurile AppleCare Protection Plan
funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează