|

Salut TPU, am facut o comanda pe 30 Octombrie de pe site-ul Gearbest. Mi-am cumparat un telefon LeEco Le S3, si am intrat pe un site din asta de "track your order", acolo am vazut ca pachetul a ajuns in Romania pe 11 Noiembrie, de ce inca nu l-au adus la mine? Cam pe cand il vor aduce?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Va ajunge, stai fara grija. De multe ori mi se intampla ca un pachet sa ajunga mai repede din China in Romania, decat de la Posta pana la mine. Asta-i situatia. laughing Oricum, ai facut o foarte buna alegere. Tot de pe un LeEco scriu si eu acum (Le Pro 3), are aproape un an si se comporta ireprosabil. Inarmeaza-te cu multa rabdare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hehe, 11? Ce mofturos esti. Mie mi-a ajuns un telefon pe 1 august in ROmania. De atunci, papa. Am reusit intr-un final sa imi recuperez toti banii de la PayPal dupa vreo luna de contre cu ei. Bine, vina nefiind la GB sau PayPal, ci la magarii de la noi. Verifica cu tracking numberul pe site-ul postei romane. Daca nu apare inca, s-ar cam putea sa fie buba si la tine. De cele mai multe ori sta cel putin cateva zile in procesare, chiar si o saptamana-doua, dar de intrare in tara trebuie' sa fie scanat cand raporteaza si serviciul extern de tracking, maxim la o zi dupa. Daca nu, cineva a avut grija de el...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează