|

Salut TPU. Am nevoie de ajutor, am instalat acum un vpn, cand sa-l dezinstalez, a fost totul ok, cand sa dau finish m-a dus pe o pagina de crhome, imi zicea de ce il sterg. Am bifat pentru ca asa vreau. Cand sa dau pe x, s-a dat restart. Ghici ce, cand il porneam, nu mai pornea acolo, la f1 sa dau sa intre in starting windows, nu mai puteam. S-a facut culori alb cu albastru si s-a blocat, am incercat sa dau toate f-urile. De la 1 pana la 12, nimic. Blocat. Stiti cum as putea rezolva sau ce dracu are? Nici windows-ul nu stiu daca-l mai pot instala, nu merge nimic. Nici bios sad ce as putea face? Fundaa helpp (vpn il voiam pentru ca aveam ban pe un server de cs si na. ) cu ocazia asta, mi-am stricat si pc-ul. crying(((

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De putut, se poate. Dar dacă va fi utilă - e altă poveste...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scoate hard discul şi pune-l într-o carcasă USB externă.
1 vezi dacă acum porneşte.
2. Dacă da, pune discul la alt pc şi dacă mai e văzut, scanează-l şi eventual repară-l dacă mai se poate. Dacă nu, ia altul şi reinstalezi tot.
3. Dacă nu porneşte nici fără disc, atunci defectarea cu siguranță nu are nimic de-a faca cu dezinstalarea acelui program ci a fost doar o coincidență nefericită. Mergi cu el la un service pentru evaluare. Probabil a murit placa de bază sau procesorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nici cu Safe Mode nu te lasa, posibil sa fie o problema de la una din placi, iar asta necesita trimiterea pc-ului la un service specializat.
Inainte de toate, imi poti lasa un screenshot sa vad exact cum apare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează