|

SALUT TPU, Am o problema, am vrut sa reinstalez iar antivirusul eset nod32 si acum nu stiu daca s-a instalat sau nu dar problema este ca nu pot sa il deschid, sa il gasesc sau sa il sterg. Daca intru in control panel si dau pe change (singura optiune) Imi da o eroare sa caut un fisier sau ceva nu inteleg, nu merge reinstalat si face acelasi lucru. Am sa las niste screen shot-uri. Va rog ajutati-ma. Dau funda! http://prntscr.com/gdm6ig http://prntscr.com/gdm6ll http://prntscr.com/gdm6nq AJUTOOOR VA ROG!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru eventualele conflicte iti sugerez foarte mult sa dai un Restore Point (daca ai, de obicei vor aparea ca Critical Update sau ceva.De preferat sa fie facut inainte sa instalezi antivirusul) sau un Backup facut inainte de instalarea antivirusului.
Daca nu si cea mai convenabila metoda, instalezi utilitara asta care dezinstaleaza aplicatiile ascunse : http://download.cnet.com/......61625.html 100% SIGUR, am patit si eu cu alte aplicatii si le-am dezinstalat cu ea. Este de preferat sa iti mai iei si o alta utilitara care sa curete PC-ul de eventualele fisiere ramase in urma dezinstalarii(firewalluri, registre etc.). Unul foarte bun si puternic este CCleaner, un utilitar care curata PC-ul foarte bine si 100% sigur, fara virusi:
https://www.piriform.com/ccleaner/download (link direct pentru download)
Dupa dezinstalare si curatare, poti instala antivirusul gratuit Avast. Este perfect, are setari configurabile, o droaie de scanari, configurabile si ele.Ti-l sugrez.
Apropo, nu instala Bitdefender pentru ca face conflicte cu multe aplicatii cum ar fi Steam (adica aplicatiile nu se mai deschid si iti da o eroare).

| explică (pentru CookieDog):

Tot la fel face :(((( http://prntscr.com/gdwr2t

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Daragangabriel10):

Greseala mea a mers dupa, Mersi mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Daragangabriel10):

In orice alt caz puteai sa dai un Restore Point sau sa restaurezi PC-ul dupa un backup

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Recomand Avira! Este mult mai usor de folosit. Dezinstaleaza-l si instaleaza altceva, sau incearca sa il instalezi din nou!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Iuliana1188):

Nu merge sa il sterg sau sa ii fac altceva, ce nu intelegi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează