|

Salut TPU am o problema destul de mare cu un monitor LCD ASUS de 27 inch, se pare ca nu mai vrea sa porneasaca deloc. Ieri ddimineata cand m-am trezit am osbervat ca monitorul bazaia si apareau niste linii pe monitor ca un fel de purici la tv, dupa observ ca se inchide si nu mai porneste led-ul de la monitor fiind stins, dupa ce am mai miscat eu cablul de alimentare prin mufa AC TATA de la monitor vad cum se aude un bazait monitoru porneste 3 secunde se vede logo-ul de la ASUS si se stinge la loc led-ul monitorului pornind si el odata cu monitorul, credeti ca poate s-a ars mufa aia de la monitor de se conecteaza cablul de alimentare la el? Adica din ce am vazut monitorul emrge doar ca nu intra curent in el sa il porneasca. Sau credeti ca il poate repara la un service specializat? Astept raspunsuri dau funda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut, s-a ars la monitor sursa de alimentare, trebuie dus in servis sa schimne condensatorul sau condensatorii arși din sursa, ca din cauza asta nu mai porneste monitorul, si specialistul va depista daca sunt si alte defectiuni in el. Oricum sa ai 150 lei pregătiti pentru o reparatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Părerea mea de trecuta prin asa ceva cu un laptop e ca undeva nu face legătura. Verifica cablurile dacă nu au fisuri ori dacă trebuie schimbata mufa mai bine un specialist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru missfatadelatara):

Am sa merg zilele astea pe la unele service-uri de acest gen sper sa ii dau de capat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează