| ElGreco88 a întrebat:

Am o problema in legatura cu internetul. Deci, mi-am cumparat un laptop care a trebuit si el conectat la internet asa ca am solicitat un wireless de la cei de la cliknet, (am internet de la romtelecom), cam timp de o luna mi-a mers totul foarte bine, internet la amebele si la PC si la laptop dar vad ca inceput sa mearga greu, ince sens sa mearga greu, daca calculatorul este deschis si laptopul in acelasi timp nu merge ok nici unul, trebuie sa astept 1 minut sa intru pe un site, dar daca PC-ul este inchis netul pe laptop merge perfect, daca e invers nu, adica laptopul inchis PC-ul merge tot greu! aveti vreo idee care ar fi problema? MULTUMESC ANTICIPAT, Funda!

3 răspunsuri:
| DeianVendetta a răspuns:

Cred că ți-ar trebui un rooter. Și eu ma în casă un calculator și un laptop (net de la UPC), ambele sunt conectate la un rooter și netul merge perfect pe amândouă. De obicei jucăm de pe ambele calculatoare jocuri online în același timp și nu întâmpinăm niciun fel de lag.

| ElGreco88 explică (pentru DeianVendetta):

Ideea este ca, timp de o luna mi-a mers perfect ....acum de ce nu mai merge daca atunci a mers, nu e ca da frate nu merge bine de la inceput! si na happy

| DeianVendetta a răspuns (pentru ElGreco88):

Poate au ei ceva probleme cu semnalul, cel mai sigur ar fi să suni la ei, poate o să trimită o echipă să rezolve problema.