|

Salut TPU! Am o problema la laptop care imi da mare batai de cap. Treaba sta in felul urmator: Am un notebook Hp envy m6 cu placa audio "IDT High Definiton Audio CODEC" si aceasta imi separa sunetul intr-un mod enervant. Am o pereche de casti conectate, iar cand intru pe un program cum ar fi : skype, teamspeak 3, discord, uplay, etc orice alt sunet mi-l reda prin difuzorul laptopului, cum pot sa fac sa mi se auda toate sunetele doar prin casti si nu si prin difuzoarele laptopului?(Castile imi sunt pe Default comunication device si nu le pot pune pe default device )

DAU FUNDA!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa imi spui te rog modelul complet al laptop-ului?
Spre exemplu HP ENVY m6-1125dx

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dfeel):

Nu stiu exact cum sa il vad.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut imi pare rau, dar e posibil ca unele porturi sa se fi stricat sau nu mai fac legatura dintre placa audio, daca l-ai acumparat acum ceva putin timp e vina de la laptop, daca l-ai scapat sau l-ai izbit este vina ta sau a persoanei care a umblat cu el. Daca totusi e vina de la placa audio poti sa tii-o schimbi. Sper sa te fi ajutat multa bafta big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Assasincraft):

Multumesc de sfat! Dar totusi cred ca este vreo setare pentru laptop-uri care separa sunetul, si la alte laptop-uri am mai intalnit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează