|

Salut TPU.

Am o problema legata de un ZTE Blade L2. Îmi face figuri la conectarea WiFi-ului de acasă. La altele merge fără probleme. Îmi spune "problema la autentificare". Țin sa precizez ca a avut Root. Cu "KingRoot", apoi am scos root-ul. Când avea root nu prea făcea figuri pana nu se mai conecta deloc. Si fără root face la fel. Router RomTelecom Huawei HG655b. Este cumpărat de mine. Pe alte telefoane/tablete merge.

Va rog ajutor dau funda

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil n-ai introdus corect parola de autentificare.
Incearca sa faci vizibila parola, cand o introduci.
(pentru asta trebuie sa faci sa "uita" parola introdusa anterior, adica sa-i dai edconectare sau stergerea tuturor pnctelor wi-fi memorate)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Nu stergerea tuturor punctelor wi-fi memorate, mare greseala, tii apasat pe acea retea, si iti apare ignorare retea.
Dar posibil si routerul lui sa aiba setat, este o posibilitate totusi, numar limitat de ip-uri.
El poate apasa pe butonul WPS de la routerul lui pentru 2-3 secunde, si pe comanda wps de al optiunile wi-fi ale telefonului, ca sa il conecteze routerul pe conexiunea securizata, fara a mai introduce el parola manual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sunt multe posibilitati, eu am indicat doar cele pe care le poate face un ne-cunoscator ale sistemelor wi-fi.
Pentru restul sunt specialistii...
happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poati face o resetare la router. il configurezi din nou

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa scoti wireless-ul din priza. Dupa ce l-ai scos din priza il lasi un minut asa si dupa aia il bagi la loc. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează