|

Salut TPU, am o problema, precizez dinainte ca am testat 3 tastaturi si patesc la fel.

Am windows 10, pana acum nu am avut aceasta problema, in trecut folosind 8.

Cand doresc sa scriu anumite cuvinte ca dictionar si apas space imi iese: dictionary, trebuind dupa sa sterg ultima litera, patesc si la: I-am cumparat lui Xulescu. Eu am droit sa scriu [ i ] nu ISunt sigur ca at-i inteles care este problema, va rog sa ma ajutati; ma oftica extreme (am scris extreme) de mult situatia.

DAU FUNDA PROMIT!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai autocorrectul de engleza activat. Il poti dezactiva astfel: File - Options - Proofing - Autocorrect Options si debifezi Automatically use suggestions precum si toate chestiile pe care nu le vrei corectate.
Vei invata la scoala, la TIC despre chestia asta, nu trebuie sa te superi, esti inca micut si nu ai invatat micile secrete ale utilizarii calculatorului. Nu e greu, vei invata repede, trebuie doar sa studiezi un picut.

| explică (pentru Brigaela):

Eu am incercat asta, dar nu stiu cum sa fac lucrul asta din browser-ul edge sad
Deci? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Okkultist):

Nu stiu sa lucrez cu acest browser. Foloseste si tu un browser pe care il cunostic si cu care stii sa lucrezi, nu vad rostul in a folosi un browser caruia nu ii stii toate chitibusurile. Eu folosesc Crome si am invatat toate setarile ca sa nu am probleme. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu browserul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Okkultist):

Http://www.windowscentral.com/how-disable-spell-checker-windows-10

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: