|

Salut TPU! Am un mouse Cyborg R.A.T 5 (Mad Catz) si pe langa mouse am o problema,am lasat o noapte aprins pc-ul iar cand m-am trezit cursorul nu se misca,beculetele de la Dpi si Mod erau aprinse,insa nu functiona,am dat restart la pc,iar cand s-a aprins calculatorul beculetele au ramas stinse,am crezut ca s-a ars, dar m-am dus la un prieten iar el merge perfect, deci stricat nu e ars nu e, ce sa aiba? USB-urile le-am incercat pe toate nu au nici ele nimic am probat cu stick-u si folosesc un mouse la 20Lei, intrebarea e de ce la prietenu meu merge si la mine numai vrea?Am mai incercat sa dau la power option high + fara economisire energie la usb-uri si tot nu vrea.Va rog mult sa ma ajutati! Cine stie ce se intampla?https://www.youtube.com/watch?v=B9LO3s9akjQ

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta odata...
Cel mai probabil usb-urile nu alimenteaza suficient mouse-ul (putere, nu tensiune - din moment ce un mouse inferior functioneaza).
Problemele se trag ori de la placa de baza ori de la sursa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ishallhelpyou):

Stiu,inca incerc sa caut poate exista o solutie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackHear7):

E simpla solutia la tine, trebuie sa te duci la service sa-ti faca o inspectie amanuntita pe partea de amperaje la usb.

Daca nu vrei sa te duci la service si ai ceva cunostinte, ai putea sa iei sursa de pe alt calculator si sa o pui la tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează