anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Am un pc cu gtx 650 2gb ddr5, i3 2120 3. 30ghz, 4gb ram 1333mhz, hdd 500gb. Detin un buget de 12 milioane si as vrea sa-mi cumpar niste componente noi de gaming. O sa va las pe voi sa le alegeti. Multumesc, dau funda celui mai raspuns cu cele mai bune componente.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Prea putin ram, placa video slaba. Uita-te pe sursa sa stim exact ce si cum, sper sa nu fie vreo pocnitoare de Deluxe, Premier, Gembird sau alte "nume consacrate" de-astea. De banii tai as pune inca 4 GB de RAM si un GTX 960 cu 4 GB. Procesorul inca e acceptabil. Eu fix i3 2120 si cu 8 GB de RAM si GTX 750 Ti am jucat FC 4 in full HD pe medium/high foarte OK. In 1280X1024 imi mergea fluent pe VH. Oricum, 960-ul sterge pe jos cu placa mea in orice situatie, nu e loc de indoiala. Am asamblat saptamana asta nevesti-mii un sistem cu i3 6300, 16 gigi si GTX 960. Misto placa, chit ca nu am apucat sa il frec cu nimic solicitant, iar doamna s-a jucat doar WoW pina acum. Sugerez aceeasi placa, asta mai exact - http://www.pcgarage.ro/......-bit-hdmi/

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce rezolutie are monitorul pe care il folosesti si ce joci de obicei? Ce sursa ai?

| premiumself a răspuns (pentru KodrutZ):

Rezolutia o are de 1920x1080, sursa nu o stiu sigur, dar cred ca are 400-450W, iar in general ma joc decat GTA V, dar as vrea sa ma pot juca Fallout 4 si Far Cry 4 si multe Assassin's creed Unity, Syndicate cu graficile high, very high. Am lag daca dau setarile la high la unele chiar si la medium. Fallout 4 si Far Cry 4. Si as vrea sa-mi merg la high sau very high poate chiar si la ultra.

| premiumself a răspuns:

Fix la asta m-am ganditt si eu, dar in loc de Gigabyte, Asus Strix OC GTX 960, deoarece are MHz mai mari si este mai buna doar ca are 2GB, dar nu cred ca conteaza asta, iar cu sursa, nu e nicio problema ca o sa-mi cumpar una noua atunci si nu este nici una din ce ai spus, sunt sigur

| CPAElites a răspuns (pentru premiumself):

Ce scrie pe sursa?
Recomand placa video asta : http://www.pcgarage.ro/......-bit-hdmi/
+ 8 gb ram.
Mai strangi bani si iti cumperi un procesor i5.( doar sh mai gasesti )

| premiumself a răspuns (pentru CPAElites):

Dar nu e mai buna asta? http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/
Chiar daca are 2gb frecventa memorie, procesor mai mare, ce zici?

| CPAElites a răspuns (pentru premiumself):

Nu e!
Au inceput sa apara jocuri care au nevoie de cat mai multe memorie video.

| KodrutZ a răspuns (pentru premiumself):

Asus face niste cacaturi de placi video, nu pune botul la reclame de ****. Gigabyte-ul il overclockezi fara nici un stres.