|

Salut TPU! As vrea un tutorial cum sa instalez windows 7 si programele folositoare si cum sa fac sa numai am lag pe windows 7 am 3 gb ram

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand ca sa ne intelegem ce numesti tu lag nu e ca la counter-strike de la internet.
Lag-ul in windows poate avea 1000 de cauze ( virusi, o piesa din pc defecta, hdd prea lent, prea multe programe deschise etc.)
In al doilea rand stii ca s-a inventat google nu? sunt o multime de tutoriale.
http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html

Nu o lua in nume de rau eu incerc sa te invat sa te descurci si singur ca sa nu fii luat de incult.
Apropo inca ceva, daca ai 3 gb de ram asta nu ne ofera o informatie care sa ne ajute sa ne dam seama de performanta pc-ului tau, calculatorul este format din placa de baza, procesor, hard disk si multe alte componente care influenteaza windows-ul.
Si ca sa instalezi un windows corect cu toate driverele, antivirus si partitii facute bune eu zic sa rogi pe cineva care le are cat de cat (prieten, ruda) sa iti explice pas cu pas ce trebuie sa faci, daca te inveti naspa asa vei ramane si nu e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Evolution):

Pai la asta ma refer n-am niciun prieten sau ruda care se pricepe in domeniu asta deia am apelat la TPU pentru ca nu stiu sa instalez windows 7 corect

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cosminadelin44):

Ti-am dat link si ti-am raspuns la intrebare, mai mult nu am ce sa fac, asemenea lucruri trebuie sa le intelegi, nu doar sa urmezi un tutorial, nu toate pc-urile sunt la fel, daca ar fi toate la fel si toate problemele ar fi la fel la toti, nu s-ar mai fii inventat forumuri si altele pentru pc-uri.
Traim in secolul al 21-lea toti se pricep in IT, trebuie sa fie unul care sa il cunosti, daca nu atunci vorbeste cu un prieten poate stie pe cineva care se pricepe, mai mult nu avem ce sa iti facem.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai google.Caută pe net 'cum să faci windows 7 mai rapid' şi 'cum să instalezi windows 7 corect'. wave

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează