| AlbertDaniel a întrebat:

Salut TPU! Când pornesc laptop-ul nu mi se încarcă Windows-ul sub nicio forma. Ceea ce e grav e ca nu îmi intră nici în BIOS şi nu apare nici emblema producatorului. Mi s-a stins din mers, afişând un mesaj pe care nu am apucat sa îl citesc(era de la Windows).am încercat sa intru in BIOS, sa il pornesc in Recovery, dar nu raspunde la nicio comandă. Ce îi pot face? Să schimb Windows-ul aş reusi(ma gandesc ca la un cd bootabil ar raspunde, caci hardware-ul funcţionează perfect)?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu poti intra in BIOS, inseamna c nu te prea pricepi.
Cel mai bine e sa-l duci la un specialist.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde stii ca hardware ul functioneaza perfect?

| BlyeeetAK47 a răspuns:

E de la hard. Am patit si eu acum 2 ani. S-a ars.

| AKARA0 a răspuns:

Hard diskul e stricat, are fișiere corupte în el, dacă reinstalezi windows-ul din nou degeaba, peste 3-4 zile o sa ai aceeași problema. Trebuie alt hard-disk, am pățit treabă asta și eu.

| morariu a răspuns:

Eu cred ca este o problema cu hardware-ul, dar ar putea fi si placa video. Incearca sa iti desfaci laptopul si sa il cureti de praf. Eu asa fac din an in an. Sau, daca ti-a instalat windowsul cineva nepriceput, ar fi problema sa ai mai multe windowsuri instalate (si eu am avut problema asta). Cel mai bine are fi sa il duci la un specialist si vei putea vedea problema. A doua metoda care ti-o dau eu este sa iti cumperi un laptop nou si sa il arunci pe cel vechi la gunoi!

Sper ca te-am ajutat!

Funda pls.

| MucH a răspuns:

Fii atent, am avut aceeasi problema...trebuie sa iti iei alt hard disk deoarece cel vechi s-a dus R.I.P deci trebuie sa iti cumperi altul...e vreo 200-250 de lei pentru 500 GB si daca vrei de 1 TB e vreo 300 de lei :
http://www.pcgarage.ro/......0rpm-16mb/