|

Salut TPU! De o săptămână nu reusesc sa-mi repar calculatorul. Am ajuns la concluzia ca e din cauza plăcii video, imediat ce deschid o aplicatie, primesc notificare "nVidia display driver has stopped working" dupa care se blocheaza pc-ul/blue screen eventual ramane pornit dar cu ecranul negru. Am facut un research pe google si am aflat ca daca placa video nu primeste destula energie se ajunge la astfel de simptome. Totusi, inainte nu facea figuri de astea.

E posibil ca sursa sa-si piarda din putere cu timpul?

Praful din sursa ar putea fi o cauza?

Placa video este un GTX 650 si necesita alimentare separata, m-am asigurat ca-i conectat cablul.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Citeste cand iti da blue screen al doilea rand, cel scris cu majuscule.
acolo scrie de ce iti da blue screen.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate nu mai duce sursa sau hard diskul e stricat adica nu mai poate incarca driverul video si nici nu iti poate aprinde PC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acolo nVidia diaplat driver has stopped working cred ca inseamna ca driverul da crash, vezi daca nu cumva exista vreun update nou pentru placa video, daca nu, incearca sa cureti praful( desi nu cred ca va ajuta).
Poate e vreo eroare de la windows sau ai descarcat ceva virusat(antivirusurile nu ajura intotdeauna, se fac virusi noi pe banda rulanta), poti sa ii reinstalezi sistemul de operare.
Sau poate ai vreun mic dintisor indoit sau rupt de la mufa placii, sau de la alimentare, sau poate chiar vreun cablu de la alimentare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează