|

Salut TPU mi-am luat si eu un Samsung Galaxy Express 2 acum faza e ca am android 4.4.2 si am vazut si cu mai mare acum stiti cineva cum se numeste programul pentru ca sa-mi maresc androidul adica sa il actualizez

PS.:daca dau actualizare sistem nu imi face androidul mai mare am incercat

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Setari->despre dispozitiv->actualizare software... si merge doar daca cei de la Samsung au un update pentru modelul asta la alta versiune
sau se mai face prin root dar pierzi garantia si poti pierde si telefonul daca nu il faci cum trebuie
o seara frumoasa!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru acest model de telefon momentan android 4.4.2 este cea mai recenta versiune oficiala disponibila.
Nu este un telefon chiar asa popular si nu exista suport prea mare, se pare ca exista o versiune de CyanogenMod 12.1 dar este neoficiala, si pentru asta trebuie sa rootezi telefonul mai intai. Sper sa nu ma intrebi cum sa faci asta pentru ca nu am timp si nici nu imi asum responsabilitatea pentru eventualele daune, pot doar sa iti pun la indemana link-uri in engleza si de acolo te descurci tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Nu ai cum sa "maresti androidul", ca nu se ingrasa, eventual "sa actualizezi la o versiune mai noua de android" cred ca te referi.
2. Daca producatorul nu ofera update oficial...
3...va trebui sa instalezi un custom ROM, inlocuiesti propriu-zis sistemul de operare preinstalat cu altul, ceea ce iti va anula garantia, intreaba pe cineva specializat sau care se pricepe cat de cat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat