|

Salut TPU.Mi-am pierdut telefonul. Odata cu pierderea lui am cam pierdut si contul de yahoo...Mai pe scurt eu sunt logat pe cont de pe laptop dar nu mai pot sa intru din nou in cont deoarece imi cere sa introduc codul de pe numarul de telefon pe care nu il mai am si am o adresa de yahoo de recuperare, care era tot pe nr ala de telefon...Cum as putea sa intru din nou pe cont avand in vedere ca sunt logat doar la laptop? Tin sa mentionez ca pe acel nr avem abonamentul, dar l-am inchis ca sa nu faca cel care l-a gasit suplimentar. Nr o sa il recuperz dar peste cateva zile.As avea nevoie de cont sa intru pe el si de pe o tableta.Nu pot sa renunt la cel cont deoarece am cam toate jocurile, Facebook si multe altele pe aceea adresa de yahoo.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Astepti linistit pana iti primesti din nou numarul.
Alta data ia-ti masuri de siguranta pentru a-ti tine minte numele in siguranta mai mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atunci cand vei recupera numarul iti vei recupera si contul.

Este ce-a mai mare prostie din toate timpurile sa folosesti numarul de telefon ca metoda de siguranta.
Si mie imi cere mereu sa folosesc numarul de telefon cand intru in emailul de la yahoo; dar nu o fac. Trebuie sa fie o intentie ascunsa pentru care site-urile de email cer nr de telefon; sau daca nu o intentie ascunsa, este o prostie. Deci ceva tot este. Si multi pica in plasa.
Esti un caz fericit ca ai abonament; dar daca aveai cartela pierdeai tot; absolut tot. Data viitoare cauta sa iti stergi numarul de telefon si pune o intrebare de siguranta; dar nu numarul de telefon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Nu cred ca e o intenție, ci o metoda de siguranta. Chiar daca cineva îți afla parola tot trebuie sa știe codul acela care ti-l trimite ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eh bine nu e greu sa recuperezi parola doar trebuie sa stii sa te poti loga pe contul de yahoo de siguranta daca nu poti schimba nr de tel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează