|

Salut TPU!

Mult timp nu am avut probleme la viteza de descarcare, dar de cateva zile (desi viteza pe speedtest.com este de aprox 50 Mbps) viteza de download nu urca deloc. La fel si pe telefon si pe PC. Inainte nu aveam probleme dar de curand au aparut din senin. Am restartat routerul, l-am adus la resetarile din fabrica, i-am updatat firmware-ul dar nimic. Pe PC nu porneste deloc download-ul, pe telefon imi da eroare. Nu inteleg de ce.

Multumesc anticipat!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu speedtest.net se poate masura viteza de transfer la- si de la cate un server cunoscut. Viteza difera de la server la server, iar viteza maxima iti indica pe cea care-ti permite in ansamblu segmentul dintre PC-ul tau pana la acel server (inclus routerul tau si serverele providerul tau, precum si traseele de cabluri)

Daca viteza de descarcare de la un sever este mai mica decat maxima masurata cu speedtest.net, inseamna ca, ACEL server iti trimite incet pachetele. Cauza poate fi linia lunga si prea incarcata pana la acel server si/sau incarcarea prea mare serverului (cu multe up- si downloaduri in acelasi timp), fata de capacitatea sa.

Sa nu uitam ca, mai mult de 3/4 din serverele conectate pe internet sunt doar simple PC-uri, de multe ori nici prea performante...

1 răspuns:
| a răspuns:

La partajare de fisiere viteza e functie de cati utilizatori partajeaza fisierul respectiv la un moment dat, la cati utilizatori partajeaza fisiere fiecare dintre ei si de vitezele lor de incarcare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează