|

Salut TPU happy

Stiti cam cat ar costa o pereche de casti, dar nu vreau sa cumpar online, vr direct din magazin, si vr castile sa fie mari ( mari la orechi dar nu chiar mari, dar nu chiar ca cele de telefon) si daca gasiti cv onlie, lasti-mi lik-ul sa vad cum arata si preferabil de culoare neagra si max 40 lei.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mari dar nu prea mari verde dar nu prea verde.Continuarea se stie.Pai vrei online sau nu? Ca vad ca ceri link.Mergi prin oras si cauta.Sunt diferite preturi. Vrei normale sau poate vrei wireless.Dar sunt mai scumpe.Hai sa iti arat ceva, totusi.Dar asta nu inseamna ca le poti gasi pe toate si la magazinele din oras:http://www.emag.ro/casti-pc/pret,intre-0-si-50/c

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce link daca spui ca nu vrei online? Link la magazinul din colt? Nici macar nu stim unde stai! Pret? Gasesti de la 30 lei la cateva sute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite boss niste casti mari pentru " orechi" http://bit.ly/1dCGv4e (link prin afiliere) cumparale online ca tu nu ajungi intreg pana la magazin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De regula, te duci la magazine mari. Unde pot avea si masina de spălat, frigidere etc. Eu am gasit in Bucuresti intr-un magazin desta si mi-am luat castile cu 30 lei. Sunt mai scumpe de la 40 in sus. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează