| Copila2016 a întrebat:

voi da funda daca cititi si raspundeti cu atentie va roog!
Mi-am cumparat niste casti Sony dinalea mari ca la gameri care cateva saptamani mi-am facut de cap cu ele de bune ce au fost( adica se auzea super smecher ), intr-o zi ca nu se mai auzea decat intr-o casca le-am fortat in mufa de la telefon ( Samsung Galaxy J5 ) si s-a auzit de parca s-ar fi rupt ceva dar castiile n-aveau nimic iar apoi am incercat si alte casti in telefon si tot cu o casca auzeam. Apoi le-am pus pe alea Sony in laptop si se auzea cu o casca ciudat nu? apoi am incercat alte casti si se auzeau dar eu voiam sa aud tare ca la Sony, apoi la castile Sony am bagat firul sub laptop si il trageam si auzeam in 2 casti dar nu mereu si m-am enervat odata si am fortat si la laptop dar nu s-a auzit niciun zgomot din interiorul mufei ca la tel si laptop-ul a patit la fel ca telu doar ca am ramas cu firul castiilor in mana si cu chestia aia de la fir am scos-o cu mana greu de tot. Apoi am incercat alte casti si nu auzeam in casti dar auzeam normal de la difuzorul laptop-ului si trebuie sa le scot unpic afara din mufa ca sa se auda cat de cat intr-o casca si in a doua mai putin, va rog ajutati-ma ce trebuie sa fac ca sa repar si telu si laptop-ul?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pe dracu sa faci, in primul rand, incearca sa ai si tu semne de punctuatie, nu mai scrie 30 de pagini fara., si toate cele, desparte un paragraf de altul, ca de aceea exista tasta enter;
In al 2-lea rand: service specializat atat pentru telefon cat si pentru laptop/pc, nu suntem depanatori, doar putem da un sfat, in acest caz sfaturile sunt de prisos pentru tine, trebuie sa ti le vada un specialist!

| Copila2016 explică (pentru anonim_4396):

Nu suntem la școală să scriem așa mai ales să muncești o oră pentru o întrebare lungă. Aseară mi-a fost lene să scriu cu diacritice și semne de punctuație pentru că mai stăteam puțin și mă culcam, am și eu nevoie de odihnă că doar sunt o fată de 13 ani nu sunt băiat cum crezi tu sau alții.

| Anonim a răspuns (pentru Copila2016):

Ti se pare tie ca m-am legat de "ș/ț/ă/î"? Eu nu cred asta, ci de ",.,';'.," aia da.
2. Si mie imi este lene sa-ti raspund si totusi o fac, in limita timpului meu disponibil, daca tu scrii raspunsuri flegmatice asa voi face si eu, iti garantez.
3. Nu m-am legat de sexul tau, pentru ca nu imi pasa.
4. Ce conteaza daca suntem sau nu la scoala?; Pe comunitatea TPU trebuie sa fim musai agramati?

| Betty12345678 a răspuns:

Poate e vreun fir rupt.

| Mircea049202 a răspuns:

Salut, vorbesti cu un prieten sa-ti împrumute o pereche de căști bune, care știe ca merg 100%. Le probezi la telefon si la laptop, si daca merg e totul in regula. In schimb la care nu merge trebuie schimbat jack'ul.(gaura aia unde intra mufa de la căști).

| Copila2016 explică (pentru Mircea049202):

Am încercat cu diferite căști chiar și cu unele probate la magazin și tot nu a mers. Cum se poate schimba acel Jack fiind Laptop-ul meu și Telefonul în garanție se poate proceda gratis?

| MWP a răspuns (pentru Copila2016):

Poti incerca si cu trimiterea in garantie daca ai noroc ti le repara dar cel mai probabil iti vor spune ca a fost vina ta si atunci le-ai putea replica ca intr-o zi cand ai bagat castile nu mai mergea cum trebuie dintr-o data ^.^

| Mircea049202 a răspuns (pentru Copila2016):

Daca nu ai lăsat semne cand ai scos mufa aia din laptop si nici din telefon merita sa încerci, nu ai ce pierde, mai ales ca e greu de stricat jack'u. Le trimiti si speri ca nu isi vor da seama ca a fost vina ta. Noroc!