|

Salut TPU, vreau sa stiu daca as putea instala un mac os, sau os x sau ceva de genul pe un laptop cu windows (acum am windows 10) dar totodata vreau sa stiu, performanta creste cu softul asta?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa instalezi mac pe un laptop obișnuit trebuie sa faci Hackintosh. Cauta pe Google Hackintosh pentru detalii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apple cel multpreaiubit si multpreastimat, munceste din greu sa faca macos sa mearga NUMAI pe calculatoarele Apple
stiu doua solutii... 1. cauti pe google cuvantul "hackintosh" si apoi studiezi, studiezi, STUDIEZI, sunt sute de tutoriale, pana o sa reusesti o sa fii inginer IT, 2. te duci pe site-ul asta: http://iatkos.me, faci o donatie (nu stiu exact 10-15$) si o sa iti faca un iso care merge NUMAI pe laptop-ul tau... DACA E COMPATIBIL HARDWARE (verifica asta inainte, tot la ei pe site)

in teorie macos e o imbunatatire fata de windows, pentru ca e un Unix (Darwin e un BSD modificat... atentie, NU e Linux, cu toate ca Linux-ul e un Unix de asemenea), insa in practica, si ei au bug-uri, nu o sa il pui pe un hardware Apple dedicat asa ca s-ar putea sa ai probleme de stabilitate, chiar daca laptop-ul e compatibil s-ar putea sa nu ai/gasesti drivere de diverse periferice, chiar critice cum ar fi placa de retea, wifi, bluetooth, etc.

pe scurt, poate se poate dar NU PREA SE MERITA! :)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mac os este conceput numai pentru calculatoarele Apple, chiar daca reusesti sa-ti instalezi mac os pe windows nu va imbunatati performanta ba din contra, deaorece fiecare component dintr-un macbook sau imac sunt compatibile cu acest tip de software

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează