|

Salut, vreau sa instalez windows 7 ultimate pe 64 bit si nu stiu la partea cu partițiile. Am hard-ul de 500 GB si vreau sa fac partitiile D si C, sa apara doar Primary si Secondary. Ma poate ajuta cineva la acest pas, va rog?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desigur. Deci, cand instalezi Windows 7, acolo la partea cu partitiile, tu ai doar un drive, de 500GB. Asadar, tu creezi partitia C:\ recomandat ar fi de cel putin 150GB, dar avand in vedere ca ai HDD-ul mic, il faci de 100. Pe urma, 400GB iti vor ramane nepartitionati (ii partitionezi dupa instalare).
Dupa ce ai instalat Windows, intra in This PC (scuze eu folosesc Windows 8.1 si nu mai stiu cum se numeste in 7 sad ), dai click dreapta pe This PC si apesi pe manage. Apoi, te duci la Storage, iar jos vei vedea 400GB Unpartitioned Space. Ca sa il pui D:\ trebuie sa dai disable la drive-ul CD-ROM ului, dar nu inchizi fereastra IMPORTANT! Pe urma, cu spatiul nepartitionat dai click dreapta, Create new volume si tot ceea ce faci e sa selectezi litera D. Apoi pe acelasi buton de pe care ai dat disable la CD-ROM, dai enable si gata. Eventual, imi lasi adresa ta de mail pentru a-ti trimite videoul happy. Sper ca te-am ajutat.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu faci o partitie de 120 de gb pentru windows C ai restul lasi pentru D, eu nu recomand instalarea unui sistem de operare piratat sau care nu e facut de cineva care sa aiba habar de ceea ce face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In momentul cand ai ajuns la partea cu partitiile si ai DOAR(daca mai ai o partitie de 350 sau 500 MB sari peste) una singura, da-i delete(cu rosu, o sa vezi)(si o sa-ti stearga totul daca ai ceva pus pe el) apoi dai la new(e cu galben) si creezi partitia, dar inainte sa o creezi iti va zice ca ii trebuie un mic spatiu alocat pentru o parartitie necesara sistemului si ii dai ok(poti face si cu una singura dar nu o sa mai poti micsora partitia mai mult de 2~~GB pentru D)..si dupa faci cum ti-a zis "Signori" PS, prima partitie va fi de System, iar urmatoarele doua vor fi primary(adica D si C) iar ce va urma dupa va fi "Logical"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai din cate stiu eu ar trebui sa fie asa, mi se pare ca windows face prima data partitia C: iar apoi D: deci daca ii dai new si faci partitia ar trebui sa apara C: ca fiind primara iar D: ca secundara deci prima data se face partitia c apoi d happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Laurentiu340):

Aia zic si eu... C de 100 si d de 400 happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Laurentiu340):

Aia zic. c se face in setup, d dupa instalare. poti da adresa de mail?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Signori_Gianmario_1993):

Poti sa il faci si pe D: in setupwinking multumesc mult pentru raspuns sper sa se descurce Albert, bafta Albert happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Signori_Gianmario_1993):

Desigur. albertzsamuel207@yahoo.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează