|

Salut, vreau sa stiu ce placa video este compatibila cu placa de baza GIGABYTE GA-VM900M si ce memorie ram pot adauga. Am una takeMS 1GB DDR2 533(MHz) CL4 si vreau sa adaug una de 2 GB tot DDR2.

Tin sa precizez ca nu am placa video, am avut una GIGABYTE, cu ceva auriu deasupra, nu stiu cum se numea, si s-a ars.

Vreau sa imi iau placa video pentru ca, atunci cand aprind PC-ul, se aude ca un ticait de 3 ( tic-tic-tic) iar apoi un bip lung, cam 4-5 secunde.~Buget Placa Video: 200 (max)

~Buget Memorie RAM: 120(max)De placa video am nevoie deoarece vreau sa joc si eu cs:go in fps-uri decente ( 50-60), setari medium-high.Si daca se poate sa ma ajutati si cu problema bipaitului( m-am uitat intr-un manual al placii de baza si spunea " keyboard error ".

Link: https://www.manualslib.com/manual/271447/Gigabyte-Ga-Vm900m.html ?page=72#manualLink cu placa video veche ( e un videoclip al altcuiva, dar are exact aceeasi placa) : https://www.youtube.com/watch?v=qSqLn63PY7Yminutul 0:38 mai exact.

Multumesc!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Printre singurele placi ce ti le-ai putea lua ar fi acestea:
https://l.profitshare.ro/l/3752323 (noi noute) Cauta totusi un GT630 sau 730, ar trebui sa-ti ridici bugetul. Placa ta de baza are PCI Express 1.0 din cate vad, deci majoritatea placilor pe 2.0 n-o sa te ajute la performanta maxima. La rami, poti sa-ti iei Sh, ramii in general nu se strica. Printre singurle optiuni noi noute sunt astea:
https://l.profitshare.ro/l/3752332 si preferabil sa iei aceceasi frecventa sa-ti ruleze; daca iei pe 800 fi atent ce procesor ai sa-ti ruleze la 800Mhz. Odata ce totul e in regula, chestia cu bipaitul poate avea urmatoarele cauze: Ramii (daca placa de baza are acelasi bipait fara rami, inseamna ca cel mai probabil e buna); scoti tot de pe ea, rami, procesor, toate firele (optional) si le bagi la log; incerci si cu alt microprocesor. Alte cauze, mai putin probabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Care ar fi mai bune dintre astea ( nu am incercat nici una) : https://:///......EYKCDBBBM/
https://:///......EDY0DBBBM/
https://:///......ECVL7BBBM/
https://:///......DRLT7MBBM/
https://:///......DV57ZBBBM/

Si la memorii ram 2 de 2 gb ddr2(= 4 gb), 667 mhz, second-hand.

Procesorul meu este Intel Celeron 440 2 ghz

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fanat1c):

Toate sunt la fel, difera foarte putin producatorul, adica Mhz la care este setat clock-ul intern, freceveta. Din cate vad cea la 154 https://l.profitshare.ro/l/3753371 este la cea mai mare frecventa.
La memorii, iti suporta si de 800 mhz.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Habar n-am pe care sa o iau, eu ma gandeam la https://:///......DRLT7MBBM/
dar nu stiu daca se potriveste cu sistemul, sau, daca nu, la https://:///......EDY0DBBBM/
https://:///......EYKCDBBBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fanat1c):

Ultima, cea la 154.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează