| AndreyCelMare a întrebat:

Salutare! Am o mica problema....cu pc-ul meu, Problema este... după cam 5 secunde așa de când l-am conectat la priza, pornește singur, fara sa îl ating, este a 2 oară când face așa așa, nu știu ce as putea sa fac, componentele (nu cred că ar conta asta) sunt de un PC obișnuit, 8GB Ram, I5, SSD de 500 GB și placa video Nvidia (nu știu ce model, știu că are vreo 2 GB). De ce pornește pc-ul singur dupa 5 secunde de când îl conectez la priza? Vă mulțumesc.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Unele programe din BIOS-ul calculatoarelor au optiuni pentru cazurile cand alimentarea se opreste fortat: ramanere "stins" sau repornire. Daca are optiunea "repornire" activata, atunci dureaza cateva secunde auto-testarea calculatorului, dupa care incepe afisarea pe ecran.

| VoidEternal a răspuns:

Își rulează niste teste. E in regula, desktop-urile Dell și Lenovo știu sigur că fac așa.

| Roger645 a răspuns:

Poate ai butonul de pornit oprit de pe carcasa infundat pe pozitia pornit. Vezi si power switch din placa de baza, scoata mufa, pune-o la loc. Mai sunt si alte chestii suspecte. Poate ai vreun prieten tehnician de asamblare pe la vreo firma de PC uri sa te ajute. In final de aceea exista service de PC uri.

| AndreyCelMare explică:

Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Am rezolvat problema, am intrat în BIOS, și acolo era o setare activata, ceva " auto power" și era pe " everyday" și am dezactivat-o și acum merge normal. Va mulțumesc pentru ajutor! happy