|

Salutare, am o mica problema legata de Wi-Fi. Tin sa mentionez ca folosesc un laptop Lenovo Windows 10 si e destul de nou.Problema este ca nu stiu de ce, dar internetul, chiar daca merge ok, pur si simplu se opreste pe 5-10 secunde cateodata apoi revine din nou, am incercat sa verific rooterul si sa verific daca cablurile sunt puse bine, apoi l-am resetat, le-am pus din nou si tot nu merge. Puteti va rog sa imi spuneti de unde este problema? Daca aveti nevoie de alte detalii despre laptop ma puteti intreba. Cred ca poate cineva a avut aceasta problema si a reusit sa o rezolve.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Simplu se reseteaza singur de asta pica tot.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Vezi cu telefonul sau alte device-uri de prin casa daca se comporta la fel.
Daca nu, inseamna ca placa de retea sau driverul instalat pe laptop i-ti joaca feste

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În caz în care ai verificat routerul de internet, dacă cablurile sunt conectate în mod corect, iar după îți face la fel și anume îți merge iar un pic mai târziu ți-se oprește routerul făcând ca, laptopul să numai aibă conexiune la internet, asta înseamnă că poate fii ceva de la provider sau de la drivere de la laptop (driver de la wireless), instalează corect driverul de la laptop cel de internet, dacă tot la fel îți face. Recomandarea mea este să te duci la providerul de unde ai internet (RCS-RDS, Telekom, Vodafone, Orange) și să-i întrebi dacă în zona ta sunt probleme cu conexiunea la internet, în caz în care îți zic că nu este nicio problemă, înseamnă că este o problemă de la router și trebuie schimbat. Un singur răspuns am nevoie de la tine routerul de internet wireless din casă este cel de la provider sau este cumpărat de tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CruceruCosmin93):

Este cumparat de mine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Gheorgheee):

De când îl ai? Unde îl ții în ce loc în casă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa vezi daca merge pe alt laptop tot cu W10. Nu te uita ca merge pe telefon iar pe laptop nu. Mufa care intra in rooter poate avea contactele proaste. Incearca ori cu alt laptop pe rooterul tou, ori te duci cu laptopul tau pe alt rooter cu wifi. Eu am patit cu un Lenovo sa am probleme cu acele antene din monitor, si sa cada netul uneori. Mai misc de monitor si isi revine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează