|

Salutare! Am o problema care imi da batai de cap. Am achizitionat in luna mai un monitor LG 25UM58-P, toate bune, pana intr-o zi. Mi s-a pus un tantar pe partea superioara a monitorului (pe rama de plastic) si i-am dat usor o palma, moment in care imaginea monitorului a devenit neagra (nu s-a inchis, doar s-a facut negru) si a inceput sa bazaie (monitorul, unitatea nu avea treaba). Am incercat sa-i schimb portul hdmi, ca are doar 2 hmdi, nimic altceva, i-am deconentat si reconectat alimentarea, nimic, l-am lasat fara alimentare ceva timp, dupa care si-a revenit, dar dupa cateva ore de folosire, iar a facut acelasi lucru, de data asta fara sa-l ating, pana la urma am mers cu el la garantie, unde evident nu s-a mai intamplat nimic, asa ca am batut un drum degeaba. Am ajuns acasa, si pana ieri n-a avut nimic, n-a mai facut asa, la garantie am fost acum 2 luni de zile, deci. dubios. Ieri seara cand sa ma ridic de la birou, am atins din greseala biroul, si s-a miscat putin monitorul, din nou, a reaparut problema, si din cate am observat, uneori, din cauza unui mic soc, se reproduce treaba asta, dar nu mereu, iar dupa ce isi revine, cateodata pur si simplu face iar asta din senin, chiar nu stiu cum as putea sa explic asta mai bine, sau cum sa fac cu garantia ca sa-mi repare ceva practic inexistent in momentul ala. Are cineva vreo idee? A patit cineva asta? Ca ma scoate din minti. Va multumesc frumos!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Are ceva conacte imperfecte - prinde momentul cînd e negru (de ciudă) și atunci demonstrează-le la cei din service, care-i problema

| explică (pentru sierra1):

Pai si sa zicem ca ar fi asta problema, ce nu inteleg este de ce isi revine dupa ce sta o perioada fara curent? Ca intelegeam sa se piarda contactele respective momentul socului, dar cat timp sta fara alimentare, sta pe loc, cum isi revine? Asta nu-mi explic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndreiKCH):

"uneori, din cauza unui mic soc, se reproduce treaba asta... cateodata pur si simplu face iar asta din senin,"

repet: contacte nașpa pe undeva - prinde momentul cînd e negru

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sierra1):

O sa incerc cu asta sa vad ce rezolv, mersi frumos!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Să fii iubit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Non-violenţa conduce la cea mai înaltă moralitate, care reprezintă ţinta evoluţiei. Până nu ne oprim din rănirea tuturor fiinţelor vii, suntem încă sălbatici.
Daca ti se punea tantarul pe testicule tot la fel procedai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează