|

Salutare,de mult timp aștept sa imi achizitionez un pc nou.Noile placi de la amd mi-au facut cu ochiul in speță rx 5700xt.Singura si marea problema pe care am auzit-o ca o au este cu driverile.Fac o gramada de probleme,crashuri,blue screen,etc. Credeti ca merita cumparata bazandu-ma pe faptul ca pe viitor cei de la ams vor rezolva? Sau, s-a rezolvat deja?(ca nu am mai auzit nimic)Eu unul nu m-as duce pe rtx 2070 super care e semnificativ mai scumpa. Plus ca vrea sa folosesc monitor cu freesync si ar merge perfect cu placa video amd. Voi ce ziceti? Nu vreau sa arunc banii pe fereastra, multumesc happy

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da-mi mesaj cu ce buget ai, si ce ai vrea sa-ti achizitionezi, si te ajut cu sfaturi/idei, sa-ti iei ceva cat mai personalizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa folosesti Freesync-ul chiar daca placa este Nvidia, se activeaza din panel. Am tot analizat placile de la amd, si da, nu-s rele, dar nu au Ray Tracing (chiar se observa diferentele intre RT on si RT off) si au temperaturi mari, 70 - 85 de grade in load.

Driverele nu sunt o problema, se mai linistesc cu timpul, asa a fost mereu la AMD, dar daca ai buget, mergi pe Nvidia, daca AMD-ul avea RT, treceam peste temperaturile mai mari, dar in situatia asta, doar pretul mai mic (cu toate ca o implementare buna de 5700xt costa aproape cat o rtx 2070 super) ar fi un avantaj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MagicOneT):

Stiu ca merge freesync ul cu nVIDIA, dar e intre 44 si 144 fps si iti trebuie display port.Eu unul nu vad rostul la ray tracing, sa pierd o gramada de performanta pentru niste reflexii insesizabile. Singura problema mi-o faceam la drivere cu amd-ul, dar sper sa se rezolve ca m-as duce pe amd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexandru_Alex_1990_SRJO):

Daca nu ti se pare un avantaj RT-ul si poti trece peste temperaturile mai mari ale AMD-ului, go and buy. Cu driverele nu ai de ce sa-ti faci probleme, se vor rezolva, in momentul de fata, ultima versiune a AMD-ului este stabila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MagicOneT):

Mersi de sfaturi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează