|

Salutare exista cumva vreun program prin care sa pot transfera fisiere,imagini,etc de pe telefon pe pc de exemplu incarc pozele respectivede pe telefon pe programul ala,intru pe pc pe program ma loghez si pot descarca pe pc, stiu de cablu de date si gmail dar ma intrebam daca exista

un asemenea program(scuzati sunt in urma cu tehnologia) happy

Multumesc

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Es file explorer.
Il descarci din google play store

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Google Drive, te conectezi pe tel si pe computer. Gasesti tot ceea ce pui acolo pe ambele dispozitive fiind un serviciu "cloud" (Cloud - inseamna nor, un spatiu personal pe serverele Google sau a altor companii unde poti incarca documente, fisiere etc si sa le gasesti pe orice dispozitiv care se poate conecta la internet).

2. Mega.co - este un serviciu de Cloud care iti permite sa incarci fisiere de pana la 1Gb si ofera spatiu gratuit de 50Gb. La fel tot ce incarci mai tarziu poti descarca de pe computer.

3. Telegram - telegram este un serviciu de mesagerie instanta gen WhatsApp sau Viber cu diferente majore, ai spatiu nelimitat de upload si download, aplicatia functioneaza de la dispozitive Android; iOS si Windows Mobile pana la computer Windows, Mac sau Linux iar majoritatea browserelor de exemplu Opera sau Chrome au si extensii. Te inregistrezi cu numarul de telefon, instalezi aplicatia pe computer sau in browser iar de acolo incarci in "chatul" tau orice si descarci pe computer. Eu asta folosesc fiind un serviciu foarte rapid si securizat. Daca ai nevoie de alte indrumari scrie-mi in privat si iti explic cum finctioneaza serviciile mentionate mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează