|

Salutare TPU

Ce părere aveți despre sursele de alimentare pc Inter-Tech?

Sunt ceva de ele, sau sunt la fel de slabe ca Deluxe-urile?

Cam ce putere reală ar scoate o astfel de sursă de 520W?Mulțumesc anticipat de răspunsuri.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desigur, sistemul respectiv ar consuma undeva la 260W in full load, deci practic doar jumatate din puterea totala teoretica. Poti face si upgrade linistit pentru ca se va descurca bine pana in 300-350W. Totusi, recomand cu caldura sursele sirtec si corsair.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Banii fac multe sa stii. Daca e prea ieftin, sigur nu e bun. E ca si radio-urile din targ de la piata, au 10*5 cm si pe ele scrie 5000W. Au si surse bune inter-tech dar au si surse de 2 bani, al fel ca orice alt productor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NU recomand Inter-Tech. O sursa de 520W intertech cred ca ar scoate in jur de 200w reali. Spune aici sistemul la care vrei sursa noua si bugetul si iti recomand eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TupacShakur):

Ideea este că nu am de gând să investesc într-un sistem de rezervă mai vechi pe AMD Athlon64 X2 5000+ cu 4 x1 Gb ddr2 dual channel 800 mz Hdd unu Sata și unu Ide de 80 Gb placă video dedicată Gforce 9800Gt 512 mb/256bit, placă de bază MSI K9N Neo V2 și mă gândeam la o soluție cât mai ieftină și mao ok la un PSU care să ducă și configurația asta, și să fie și într-un preț decent(mă refer aici până într-o 120 lei cu tot cu taxe de livrare), de asta am întrebat, că totuși deși îs făcute în China, din câte am văzut e firmă germană, și mă gândeam că poate ar fi ceva de ei(având în vedere că acest brand nu l-am testat încă) happy, dar se pare că și nemții s-or apucat de făcut știfturi.MS de răspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@LFSPlayer degeaba scrie eficienta 80% pe aceste surse inter tech, delux s.a.m.d pentru ca tot componente ieftine folosesc inauntru.
Sunt si surse bune cum ar fi Seasonic care in multe cazuri pot sustine sisteme ce consuma mai mult decat puterea scrisa de producator. Desigur nu este recomandat deoarece scurteaza durata de viata a sursei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de buget big grin
Uita-te la certificate si ce eficienta are.
"sau sunt la fel de slabe ca Deluxe-urile" Daca costa sub 100 lei! Da au aceiasi calitate, explodeaza la prima scadere de tensiune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu sunt rele, desigur, cat dai atat face, ei nu pot sa piarda bani. De obicei daca scrie eficienta, in mare puterea este reala, daca scrie 520W cu eficienta 80% se apropie mult de puterea reala, desigur orice sursa oricat de buna si scumpa nu va atinge puterea reala, ci va incerca pe cat posibil sa o atinga. Eu zic ca o sursa de 600W cu eficienta 80% si cu cateva protectii este suficienta pentru orice tip de activitate, de la office pana la gaming, si gasesti astfel de surse in jurul a 100-250 de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Frank51):

Ce zici, oare o sursă Inter-tech Booster SPS-520 ar duce un sistem AMD Athlon64 X2 5000+ cu 4 x1 Gb ddr2 dual channel 800 mz Hdd unu Sata și unu Ide de 80 Gb placă video dedicată Gforce 9800Gt 512 mb/256bit, placă de bază MSI K9N Neo V2 în load de 98% la o utilizare reală de 12 ore/zi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează