|

Salutare, TPU! Va rog, cititi si lamuriti-ma...

De 3 zile mi-am achizitionat un televizor plat LED de la Telefunken si... am o mica problema cu el. Sa va eplic pe larg:

Deci TV-ul are un beculet. Lumineaza cand TV e stins, iar cand e aprins, beculetul nu mai lumineaza. Bun...

M-am trezit azi dimineata pe la 5 jumate si am vazut ca beculetul lumina intermitent (se aprindea, se stingea in mod ritmic) si se auzea un bazait in spatele televizorului. Am stat vreo 2-3 minute... nu s-a oprit nici ledul si nici sunetul. Dupa ce m-am intors de la baie TV nu mai avea nicio problema (si nu, nu am adormit cu el aprins!). Mama mi-a spus ca si ea a intampinat aceeasi problema ca si mine ieri dimineata LA ACEEASI ORA. Noaptea pe la 12, cand il sting, ledul ramane aprins, cum ar fi normal, iar cand ma trezesc pe la 5-6. remarc palpaitul si zgomotul ciudat (nu se aude tare, e un fel de pârâit)

In instructiunile de folosire nu am gasit nimic util in rezolvarea acestei probleme... Sper ca voi primi raspunsuri folositoare, nu in bataie de joc, multumesc!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! ai rezolvat cumva problema asta? o am si eu si habar nu am de ce face asa tv-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, nu prea ma pricep la tv, dar am pus antene din alea BOOM si ma rog. cat de cat le am, daca led-ul face asa inseamna ca este in standby, sau tu il tii aprins toata noaptea? daca il tii aprins si face asa, posibil este ceva din el, daca ai garantie, du-te si du-l, explica-le si te vor ajuta, sper ca ti-am fost de ajutor
O dimi frumoasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sorinutsu):

Pai ma culc pe la 12, il sting, ledul ramane aprins (si asa ar trebui sa ramana pana il aprind din nou, si nu, nu dorm cu el toata noaptea pentru ca il sting inainte sa adorm) si dimineata cand ma scol IL GASESC CU LEDUL PALPAIND SI CU ZGOMOTUL ALA CIUDAT. deci ledul era aprins seara cand am stins televizorul..., si pana dimineata cand ma scol eu nu i-a m-ai facut nimeni absolut nimic si l-am gasit cu ledul palpaind.
Ce e si mai ciudat e faptul ca dupa ce ma scol si il gasesc asa, dupa 5 minute se opreste si revine la normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NightAngel_8574):

Logic, intra in standby dupa ce stingi de la recivier, nu are nimic tv-ul, toate bune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ia incearca sa il stingi din oprire automata si vezi ce se intampla asa ast rasp tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează