| MichaelKinGzZz a întrebat:

Salutare TPU, vreau să achizitionez o sursă pentru PC și am "de ales" dintre două modele, un Seasonic Focus GX-850 și un NZXT C850, am mai căutat și pe internet diverse păreri sau comparați dar până în momentul actual nu am ajuns la o concluzie mare rugăminte dacă cineva poate să îmi ofere o părere care dintre aceste două modele este mai bună? Mulțumesc frumos

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Ambele sunt foarte bune, nici nu se pune problema.
MTBF 100.000 ore,
70A pe linia de 12V
0-RPM mode
fluid dynamic bearing

Seasonic au avut probleme in trecut, pe cand aveam sursa de la ei, ce a murit subit dupa 2 ani (si nu doar a mea, ci a multora, era plin netul de reclamatii) dar au revenit puternic in ultimii 2-3 ani, nu poti gresi alegand aceasta firma.
Inainte de acel incident au fost Nr 1, la fel sunt si acum (bine, le sufla Corsair in ceafa, dar e loc pentru toti).

NZXT mi se pare mai bine lucrata la exterior (finisata mai bine), insa nu asta face o sursa sa mearga mai bine.

Orice ai alege dintre Seasonic, Corsair, Phanteks, BeQuiet, NZXT, Antec, Cooler Master, Silverstone, Sirtec - nu poti gresi.

Tot bune sunt si Gigabyte, Thermaltake, EVGA, sau Cougar.

Important e sa aiba cabluri suficient de lungi pentru nevoile tale, condensatori japonezi (nu neaparat Nichicon, dar sa fie certificati 105grade), filtrajul bine realizat (!), si amperi suficienti pe linia de 12V.

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Ca o problema "colaterala" - dar pe care nu o poti anticipa, ar fi coil noise-ul.
Indiferent cat ai "sapa" prin review-uri, indiferent cat ai intreba in stanga si-n dreapta, situatia in practica sta altfel:
poti nimeri un exemplar cu, sau un exemplar fara.
Valabil pentru toate brandurile insirate mai sus.
E chestie de noroc mai mult, si daca te deranjeaza sunetul, o poti trimite inapoi, si primesti alt exemplar, poate mai norocos.

| MichaelKinGzZz explică (pentru NLS):

Nu văd o problemă în "gălăgia" produsă, eram curios de performanțe și dacă sunt diferențe "notabile" între acestea dar din câte văd din cele zise de tine, sunt diferențe destul de mici

3 răspunsuri:
| SpiridusulTuca a răspuns:

Nzxt si corsair sunt de incredere