| adymarian a întrebat:

Salutari! am un Samsung Galaxy note de vre-o 5 luni si de ieri seara a inceput sa se inchida singur de 2 ori. Astazi cand incercam sa sun pe cineva sau sa fac o fotografie sau chiar cand vroiam sa.l deblochez se inchidea mereu. Chestia ciudata este ca atunci cand il tin la incarcat nu se mai inchide, pot sa deschid toate aplicatiile ca nu se mai inchide singur. Are cineva vre-o idee de ce se intampla chestia asta? Nu o mai fi buna bateria?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Instaleaza-ti un antivirus de proba, apoi il stergi, nu stiu daca te va ajuta cu ceva, dar asa sa te asiguri ca este curat happy

Apoi gandeste-te ce aplicatii ai instalat in ultimul timp (ma rog, a cum 5 lini cand au inceput sa apara probleme).

Daca nu se rezolva, te-ar ajuta un hard reset sau formatare de frabrica, pirezi TOT din smartphonotableta ta, dar de multe ori ajuta.

In cel mai rau caz, service.

| adymarian explică (pentru introduaicinumele):

Am instalat un antivirus si nu mi-a gasit nimic. I.am dat sa revina la setarile din fabrifa si la fel face, deci nu e de la nicio aplicatie problema asta. Cand e la incarcat numai am nicio problema, dar cand il scot de la incarcat incepe si se inchide...

| introduaicinumele a răspuns (pentru adymarian):

Deci poate avea un contact care sa faca figuri, cand este la incarcat este alimentat de la priza asa ca bateria nu mai este folosita, iar cand il scoti trece pe baterie si uneva aici e problema. Incarca sa pui hartiute in spatele bateriei ca sa nu mai se miste, daca nici asa nu merge du-l la service sau la garantie, nu te apuca sa te uiti prin el, asa si-a stricat tata telefonul de nu ii mai merge touch-ul, si-a cumparat ecran nou ca se sparsese cel vechi.

| adymarian explică (pentru introduaicinumele):

Bateria sta bine in spate nu se misca deloc, dar acum am descoperit o chestie..., Daca il scot de la incarcat si dau pe Economisire Energie Sistem nu se mai inchide. M-am uitat pe data bateriei si e din 2012.03. Se poate sa se fi dus bateria asa repede? Mentionez ca eu il folosesc pana i se duce bateria de tot, si dupa il pun la incarcat pana la vreo 20% si il scot din nou...il folosesc iar pana se duce. de ieri seara au inceput probleme cand am stat cu el la incarcat 4 ore si in acelasi timp stateam pe chat la facebook, dupa ce mi-am terminat treaba a inceput sa faca fite.

| introduaicinumele a răspuns (pentru adymarian):

Asta e chiar ciudat, nu mi s-a intamplat nici o data asa ceva si eu telefonul de 1 an nu l-am mai incarcat cum trebuie, il tin la incarcat la PC cat am eu chef. si inca nu mi s-a stricat.

| adymarian explică (pentru introduaicinumele):

Am fost si am cumparat o baterie noua originala si acum merge f bine!happy Mersi pentru raspunsuri, o sa-ti dau funda pentru primul raspuns ca ar fi fost folositor daca nu era bateria. Mersi!

5 răspunsuri: