|

Si-a luat tata un Televizor acum cateva zile si nu stie cum sa-i puna canalele,sa-i editeze setarile etc.M-am dus la el i l-am facut dar dupa cateva ore dupa ce am plecat mi-a spus (citez),,l-am pornit dar nu mai apar canalele,, M-am intors si totul mergea perfect, meniurile apareau si numele canalelor apareau in partea de jos temporar cand schimbam canalul dar pur si simplu nu aparea transmisiunea pe ecran.Am pus alt televizor iar acela mergea.Am rezolvat prin resetarea completa a televizorului dar nu pot sa fac asta de fiecare data cand vrea sa se uite.Nu vreau sa sun la service pentru ca trebuie sa trimit televizorul iar aia mi-l trimit inapoi peste 3 luni.Asta e televizorul shorturl.at/agnJN

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Invata-l pe tatal tau cum sa reseteze televizorul la nevoie (scoate din priza pentru un minut, dupa care pus inapoi si asteptat inca 2 minute).
Daca problema mai apare des (mai mult de 3 ori intr-o luna), atunci trebuie dus inapoi la vanzator pentru reparatii. Le dai telefon sa vina si sa-l ridice fiindca tata nu poate cara greutati si pachete de marime mare, dar sa primeasca alt tv pana ce acesta se intoarce de la reparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

I-am cumparat smartphone acum 2 ani.Nici acum nu stie cum sa foloseasca Youtube chiar daca i-am aratat cum.Nu am nici o sansa sa-l invat.Alt televizor nu-mi dau aia pana mi-l trimit pe celalalt de la reparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru penus):

Nu cred ca pentru tatal tau este chiar atat de complicat sa scoata din priza si sa bage inapoi televizorul.

Iar daca tot trebuie reparat, lasa-i un alt televizor pana se repara acesta. In maxim 30 zile dacanu primesti inapoi de la vanzator, ai dreptul legal sa ceri altul in loc.

Eu am avut un caz asemanator chiar cu un TV cumparat pentru mama mea.
Am solicitat si am primit alt televizor pe termenul reparatiei in garantie, pe care l-au si transportat pana la ea acasa. Deoarece nu s-a reusit repararea nici in 6 saptamani, am convenit cu vanzatorul sa ramana televizorul "de schimb" la mama, chiar daca a costat un pic mai mult. De atunci (cca 6 ani) functioneaza fara probleme. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai tăticul tău a cam luat un televizor stricat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează