|

Sunt de incredere siteurile de anunturi online? De exemplu pentru achizitionarea unui telefon mobil.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt de incredere. Adica uita-te pe okazii.ro. Eu atunci cand vreau sa imi cumpar ceva la mana a 2-a de pe acel site, chiar daca pretul si stearea produsului respectiv ma atrage, nu il iau, ci ma duc mai spre userii premium. Asa stiu ca nu-mi iau o teapa.
Pe olx.ro/tocmai.ro, la fel, solicit serviciul livrare prin verificare, ca sa pot verifica produsul respectiv ca fiind functional. Multe anunturi sunt de incredere, altele sunt tepe, asa ca grija mare!

Bft!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! Daca ai 500-1000 lei pentru un telefon nu e problema sa-l cumperi de pe site (okazii, olx, tocmai..et.); daca vorbim de 2000-3000 lei se recomanda sa-l cumperi de la un magazin unde poti fi sigura de garantie. Daca te gandesti sa-l cumperi de pe un site oarecare...macar sa fie sigilat, sa nu fi umblat la telefon (sunt multe contrafacute).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

EU am cuparat o gramadaaa de chestii de pe okazii si olx. sunt de incredere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

SeVinde.Net iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite nelimitat pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe SeVinde.Net te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.
Categorii principale: : Auto moto, Agro si industrie, Mamici si pitici, Animale, Imobiliare, Electronice, Servicii si afaceri, Timp liber si sport, Locuri de munca, Casa si gradina, Moda si accesorii, Diverse
http://sevinde.net

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează