|

Vreau sa-mi cumpar un Ipad air de 32 gb de pe EMAG dar vreau sa stiu daca dupa ce il cumpar va trebui sa platesc lunar la Vodafone Orange etc. ca sa primesc internet sau nu? Adica, daca nu prind WI-FI, cum intru pe internet de pe ipad? Va rog sa-mi explicati... FUNDA!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai daca ipad-ul e fara 4g/3g, atunci nu poti intra pe telefon decat daca ai un hotspot prin apropiere(gen de pe telefon).
Daca vrei sa faci abonament pentru ipad, sa ai net oriunde, mergi la Orange sau Vodafone si ai sa platesti lunar in functie de cat net vrei. la eMAG daca e fara abonament, nu platesti nimic lunar, dar nici nu ai net.
O alta varianta e sa faci daca ai abonament la digi un upgrade la abonamentul de internet(in caz ca il ai pe cel mai slab, ca altfel nu e nevoie) si pentru 10 lei primesti viteze de 3 ori si stick de net. Acel stic de net poti sa il pui intr-un router wifi portabil(eu zic de alternative, deoarece e mai ieftina tableta fara 4g/3g decat cea cu 4g/3g).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi de care iei pentru ca, conform GSMARENA, este numai cu WIFI, cu WiFi si 3G ...Cu WIFI si 3G dar fara GPS... Ce naiba am citit eu. Vezi

http://m.gsmarena.com/apple_ipad_air_2-6742.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează