|

Am nevoie de un sfat foarte util. Anul viitor s-ar putea sa fac banchetul de absolvire in Bulgaria si va fi prima oara cand voi parasi Romania. Nu ma pot decide intre a lua cu mine numarul meu cu abonament (riscand sa fac costuri suplimentare si sa am mari probleme cu mama) sau sa imi iau o cartela incarcata cu cativa euro (riscand sa nu pot raspunde daca cineva ma suna pe numarul real). De asemenea, mi-ar placea cateva sfaturi utile despre roaming. Va multumesc.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfatul meu este sa vorbesti cu mama ta, ca doar ea plateste factura, nu?
Daca ea accepta sa iei telefonul pe contract si sa activati roomingul, atunci asa faci, de nu, vei putea fii contactata si pe telefonul hotelulului, ca acum au in absolut toate hotelurile telefoane!
Roomingul se activeaza din tara, cauta furnizorul tau de telefonie si veiz ce tarife au, sa-s destul de maricele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te complici aiurea si inutil cu banchetul ăsta in Bulgaria, nu poti face in România banchetul? Pot fi prezenti si părintii tai, ave ti prea multe fițe in cap si figuri, vrei si banchet si confort. Alege ori nu vorbesti cu ai tai ca nu ai bani, ori nu pleci si faci aici "marele" banchet. Ce varsta ai? Esti fată sau băiat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de abonamentul pe care il ai.Eu cand am fost in strainatate am vorbit cu ai mei vreo 30 de minute in total si am facut cost suplimentar de vreo 30 centi, deci super putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexCristi97):

Eu am abonament RED 17 dar nu stiu daca am beneficii in roaming sau nu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează