anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am o problema cu aplicatia Youtube din Android. Am resetat si telefonul la setările din fabrică. Când o deschid prima dată videoclipurile pornesc normal. Cum am inchis-o si o redeschid nu mai merge nici un videoclip. Daca golesc memoria chace din ea merge la inceput după care daca o inchid si redeschid am aceiasi problema. Ce pot sa ii fac?

9 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ce telefon ai si ce versiune de Android?
Ai facut root telefonului?

| Apollo007 a răspuns (pentru gelu1970):

Moto g4 plus Android 7.0 fara root.

| gelu1970 a răspuns (pentru Apollo007):

Telefonul tau nu a primit Android 7 din cate stiu. Ai fortat instalarea Android 7? Daca ai facut asta...e o problema.
In alta ordine de idei stiu ca nu poate reda video la rezolutie mare. Daca nu e vorba de aceste motive, e ciudat. Ma refer daca Android 7 nu l.ai instalat fortat si daca nu reda video nici la 720p

| Apollo007 a răspuns (pentru gelu1970):

Telefonu are Android 7 oferit de producator :) Nu am fortat nimic https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g4_plus-8050.php

| gelu1970 a răspuns (pentru Apollo007):

Am inteles. Nu imi vine nimic in cap. O sa ma gandesc si iti scriu

| Apollo007 a răspuns (pentru gelu1970):

Singura explicatie pe care am gasit-o e ca mi-au dat un update de securitate pe care l-am facut si de atunci s-a dat peste cap aplicatia. Am incercat resetarea full wipe nu cea clasica din meniul telefonului dar vad ca nu a rezolvat problema. E frustrant. Pe alte browsere merge Youtube.

| gelu1970 a răspuns (pentru Apollo007):

Dezinstaleaza you tube si chrome. Dai un restart si le reinstalezi din play.

| Apollo007 a răspuns (pentru gelu1970):

Am rezolvat. Am lasat YouTube la versiunea din fabrică a telefonului si merge. Daca o updatez se da peste cap. Probabil e de la update. Mersi oricum

| gelu1970 a răspuns (pentru Apollo007):

Pt. nimic.