| phoenix2001 a întrebat:

Am un telefon numit Samsung galaxy ace de vreo 4 zile i-am incarcat memoria cu jocuri dar mie imi spune ca nu mai am memorie pentru mesaje asa ca nu pot vedea ce mesaje primes.Ma dispera.Ce pot face?

P.S.Am incercat sa mai sterg din jocuri sa eliberez din memorie dar nu merge.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Aici vorbim de sistemul Android si de obicei cand iti arata ca are memoria plina de obicei asa este. Exista o versiune lite a unei aplicatii numita App to sd astfel incat aplicatiile sa se mute pe card.

Prima recomandare intrii in meniu la setari si apoi Aplicatii si selectezi Administrare Aplicatii. Acolo selectezi la Pe card sd si vei vedea apicatiile de pe card, cele pe care nu trebuie sa le stergi pentru a-ti elibera spatiu ( nu are efect asupra memoriei telefonului). Deci la restul aplicatiilor dai apoi toate si apoi daca ai la o aplicatie mutare in cardul sd ca optiune inseamna ca este in telefon, sau poti sa o muti dar eu personal iti recomand stergerea.

Totodata atentie ca daca preiei muzica sau videoclipuri de pe internet acestea se salveaza in memoria telefonului si trebuie sa le stergi direct din meniul acestora, de aceea iti recomand sa iti pui tu singura muzica folosind cablul de date.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Trebuie sa stergi toate mesajele vechi.

| phoenix2001 explică (pentru anonim_4396):

Am facut si asta.
Nu merge

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai intai ar trebui verificat cat spatiu aveti la dispozitie intrand in meniul de Setari -> Aplicatii -> Gestionare Aplicatii. Daca aveti spatiu disponibil in toate sectiunile din acest meniu atunci iti recomand utilizarea optiunii de revenire la setarile din fabrica.