| tay587458975 a întrebat:

Avantaje si dezavantaje iphone 6?

6 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Iphone 6 are display ceva mai mare decât antecedentele sale, e mai subțire și probabil mici improvizații hardware, dar mare diferență nu e. Același sistem de operare plictisitor, dar bine optimizat. Recomand telefoane Android, în special HTC. Mai poți încerca Google Nexus.


https://www.youtube.com/watch?v=pwsPZi_JRrA
https://www.youtube.com/watch?v=RoAPTdvgAJg

| LenoreVoldaren a răspuns:

Avantaje: are multe, mai ales cu noul iOS 8 poți spune că este telefonul "perfect".
Dezavantaje: Prețul este foarte, foarte mare și nu se justifică.

| devor a răspuns:

Singurul avantaj la el este ca are design bun, in rest sistemul de operare si toate celelalte sunt praf.Cu banii care ii dai pe iphone iti poti lua un Samasung Galaxy S4/S5.Stiu de iphone de la specialisti, deci mai bine nu-ti lua.

| TiniS a răspuns:

Avantajul lui este ca e nou si il vrea toata lumea doar ca sa fie ''la moda,,
Dar dezavantajul lui este ca e destul de naspa din cate am auzit

| tay587458975 explică:

Deci se sa imi iau? Samsung galaxy S4, S5 mini sau iphone 6


Apropo, daca iphonul il iau din america, cum e faza cu transportul si cu banii

| ClaudiuXC a răspuns:

Avantaje : aspectul, sistemul de operare fara virusi, nu ca orice rahat cu android, iphone 6 e primul telefon cu camera care se misca cand faci poze, amprenta e cu mult mai buna la ca la Samsung, poti sa faci cumparaturi sigur si fara nici o treaba ca vei avea eruări, datele tale sunt securizate, il poti gasi oricand si bloca, eu pana acuma am avut Iphone, si m-am gandit sa vad cum e samsungul, e naspa, mi am luat S5 mi am luat un card de 64 GB si no m am gandit ca nu o sa mai am treaba...dar nu a fost asa, imi facea figuri, stateam pe facebook si imi arata we heart it s-a inchis chiar daca nu il deschisesem straight face amprenta e naspa, ce mi a placut la el ca era rezistent la apa happy, Un dezavantaj la iphone ar fi pretul cam ridicat dar merita iti spun eu happy