| Anonimsilver a întrebat:

Buna! Am o mica intrebare, cum pot pune jocuri pe Samsung Corby? Apropo e o caramida, cel mai tampit telefon din lume, nu va cumparati. Nu are android cu toate ca e telefon android si internetul nu merge, eu totusi am primit prin bluetooth acum cativa ani de la o fata cateva jocuri dar de desteapta ce am fost le-am sters... am mai ramas doar cu unul (Avatar), primisem Zuma, Shrek etc. Cum pot face sa primesc jocuri? Mai ales, cum se pot trimite jocuri prin bluetooth?

2 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Corby era la moda acum vreo 6 ani cand eram eu prin a 6-a. Ca pe ori ce telefon non android care are la baza java(inca mai am un star 2 care il folosesc in paralel cu smartphonul ca doar de 2 cartele, 2 telefoane) ai nevoie de instalul la joc si acesga se gaseste sub formatul nume.jar sau nume.jad. Si cu a zis si mai sus prin bluetoothul pus pe telefon si instalat.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Și eu am avut Samsung Corby.și eu am ajuns la concluzia că e un jaf de telefon și ca atare, mi-am luat alt telefon. Și eu am avut jocuri pe el atunci..primite prin bluetooth, mai ales Avatar laughing). Ca sa să trimiți jocuri, trebuie să intrii în fișierul unde ai fișierele cu jocuri( nu jocurile propriu-zise) ci acele instaluri ale lor.le selectezi și le trimiți. De asemenea, la performanța lui Samsung Corby...nu vor merge toate jocurile trimise laughing))