anonim_4396
| Anonim întreabă:

am o problemuta : de Craciun am primit un telefon de la Allview A4ALL, in seara respectica nu am solicitat bateria, dar dimineata am descarcat cateva aplicatii din calculator prin cablul de date si s-a incarcat cam 10 minute (nu stiu de ce ), dupa am plecat pe la rude, iar eu plictisindu-ma, m-am jucat folosind bateria. a doua zi dimineata s-a descarcat si l-am bagat la incarcat, nu s-a incarcat complet pentru ca iar am plecat. Acum ma tem ca s-ar putea intampla ceva cu bateria, deoarece uneori, cand ies de pe o aplicatie ecranul nu se,, actualizeaza,, repede, trebuie sa astept 3-4 secunde, a afectat bateria faptul ca am solicitat-o din primele zile? Daca da, pot sa fac ceva sa remediez problema, vreau ca bateria sa nu se descarce asa repede. Va multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

In primul rand telefoanele se incarca si prin usb, conectate la pc sau laptop. De aceea ti s-a incarcat putin cand ai descarcat aplicatiile alea. In al doilea rand o baterie trebuie formatata pentru a prelungi durata de functionare. La primele 3 incarcari lasa-l sa se incarce complet, iar la primele doua incarcari ar trebui lasat 12 ore. Bateria ta nu este nici formatata, nici incarcata complet.
Bateria nu se strica daca nu o incarci complet. Mi s-a intamplat de n ori asta. Dar neaparat trebuie formatata ca sa tina mai mult. Alt lucru important e ca nu trebuie sa incarci bateria prea des. Ar trebui incarcata la 2-3 zile. Uneori chiar 4. Foloseste-o cu atentie. Sa nu fie nevoie sa-l incarci zilnic. Si incearca sa-l incarci complet. Daca o data pe saptamana ti se intampla sa se inarce pana la 90% ca te grabesti undeva, ok. Dar nu mai des de atat. Si inainte de a formata bateria lasa-l sa se descarce complet. Sa ti se inchida. Dupa aia poti sa-l incarci cand ajunge la 5-10%.
Legat de "actualizarea" intarziata nu are nici cea mai mica legatura cu bateria. Crede-ma! Am avut exact aceeasi problema. Trebuie sa-l duci la garantie (acolo de unde a fost cumparat) si o sa ti-l repare sau cel mai probabil o sa ti-l schimbe. Mie mi l-au schimbat. E o problema de soft. O defectiune din fabrica. Ia toate hartoagele primite si du-te la garantie cu el.

4 răspunsuri:
| Alin4uuu a răspuns:

Lasa-l sa se incarce full si mai sterge din aplicatii bafta

| xSaB10 a răspuns:

Buna, telefonul merge greu deoarece ai descarcat multe aplicatii si ocupa mult spatiu in memorie. Si ar fi cazul sa-l lasi sa se incarce complet pentru ca daca nu-l lasi sa se incarce se strica bateriawinking ( si eu am tot Allview A4All,si si cam aceeasi problema ).
Byeee.

| SwEetAnnIs a răspuns (pentru xSaB10):

Nu am aplicatii multe, am descarcat doar 4, si mai am memorie.

| xSaB10 a răspuns (pentru SwEetAnnIs):

Oke.winking