|

Buna.Am un telefon Nokia 5800 XpressMusic. Intrebarea mea este: cum pot sa adaug teme si jocuri in el? Am card de memorie si cablu de date, iar cand bag cablul de date, mi se deschide memoria telefonului si acolo "trag" temele si jocurile pe care vreau sa i le adaug, pentru ca nu am gasit in fereastra care se deschide niciun folder special pentru games sau themes. Iar cand le caut in telefon nu imi apar. Nici Ovi nu pot sa folosesc, pentru ca nu am internet pe telefon. Stiti cumva alta metoda sa pot baga ceva in telefon si sa mearga?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Jocurile trebuie instalate dupa ce le-ai adaugat in telefon. Te duci in aplicatii si ai acolo manager fisier(cel putin asa este organizat meniul la mine) apoi selectezi memorie cartela(sau memorie telefon) si cauti fisierul in care ai adaugat jocurile DIN CALCULATOR apoi selectezi jocul respectiv si dai instaleaza :) PS: Nu toate jocurile merg instalate pe respectivul telefon dar banuiesc ca stii asta :D cel mai sigur e sa iei jocurile de aici http://store.ovi.com/games si apoi le bagi pe telefon dar s-ar putea sa necesite net (sau poate nu)

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca zici ca ai cablu de date incerca Pc suite Pentru Nokia il poti descaraca de pe google sau site-ul la Nokia, Si ca sa vezu cum functioneaza incerca pe youtube tutorial Nokia pc suite.
Pentru teme poti vizita gallery.mobile9.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează