| Bello_Ciccio_1996 a întrebat:

Buna. Cum poti renunta la un numar de telefon(Orange) si daca poti, exista posibilitatea ca acel numar sa fie preluat de o alta persoana fix in ziua urmatoare? Multumesc.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă este vorba de un/o număr/cartelă prepay, atunci, pur şi simplu, îi dai cartela persoanei respective :)

În cazul în care este vorba de un nr la abonament, atunci TREBUIE efectuată schimbarea titularului de abonament - vezi detalii la linkul oficial :
http://www.orange.ro/help/cum_pot_schimba_titularul_de_abonament/iq/485


Toate cele bune.

| viotedy a răspuns:

Arunci cartela, daca esti pe cartela. Dureaza vreo 3 luni pana il poate lua altcineva.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti solicita denuntarea abonamentului tau prin apel gratuit la Serviciul Clienti 411 sau in orice magazin Orange. Daca doresti schimbarea de titular, in acest sens, este necesar ca vechiul si noul titular sa se prezinte la un magazin Orange sau partener, pentru semnarea unui contract de cesiune prin care noul titular preia toate drepturile si obligatiile vechiului titular.
Mai multe detalii gasesti aici https://www.orange.ro/......din_src/1.
O zi buna,
Orange Helper

| Bello_Ciccio_1996 explică (pentru OrangeHelper):

Problema sta in felul urmator. Am vorbit cu o persoana de pe un anumit numar joi(8.01.2015) si ieri am sunat din nou pe acel numar, la care a raspuns un barbat, care locuieste in Pitesti si a afirmat ca a cumparat cartela cu acel numar in urma cu doua zile, adica vineri (9.01.2015). Prin urmare, asta voiam sa aflu. cum poti renunta la o cartela (nu abonament) in asa fel incat numarul respectiv sa poata fi preluat de catre altcineva in urmatoarea zi si nu ma refer prin a da cartela din mana in mana, pentru ca persoana zicea ca a cumparat-o. Sper ca mi-ati inteles inbarligatura big grin.