|

Buna!

Ieri mi-am bagat telefonul in piscina ca sa incerc sa fac niste poze sub apa, telefonul fiind unul waterproof.Problema este ca atunci cand l-am scos, butonul principal a inceput sa imi faca figuri si sa se apese singur.Pe langa asta am observat ca m-i s-a facut condens sub sticla de la camera.Am observat ca atunci cand il pun la soare telefonul, si il las in jur de 4-5 minute, dispar acei aburi de sub sticla, iar cand il iau de la soare, dupa 2 minute apar la loc.Telefonul este in garantie si este un Iphone 7+ achizitionat de la eMag.Mentionez ca telefonul functioneaza perfect neluand in considerare butonul principal.Camera inca functioneaza numai ca pozele se vad in ceata.

Intrebarea me este:Il pot repara pe baza garantiei sau daca nu, aveti idee cum sa scap de condensul acela de la camera?

Mersi.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate sa fie el waterproof, dar daca il bagi in apa de mare, sau apa sarata nu te ajuta cu nimic garantia, cel mai adesea se precizeaza in instructiuni sau in certificatul de garantie acest aspect.
Extras de pe site-ul Apple:
"iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt rezistente la stropire, la apă și la praf și au fost testate în condiții controlate de laborator, cu o clasificare de IP67 conform standardului IEC 60529. Rezistența la stropire, apă și praf nu este permanentă, iar rezistența poate scădea ca urmare a uzurii normale. Nu încerca să încarci un iPhone umed, consultă ghidul utilizatorului cu privire la instrucțiunile de curățare și uscare. Deteriorarea cauzată de lichide nu este permanentă de garanție."
Da e waterproof daca il stergi cu apa, daca il ploua, sau daca il folosesti sub dus, dar in altfel de situatii nu.
"Apa de la piscină are diverşi agenţi chimici în ea, iar cea din mare e sărată şi murdară. Şi sunt doar două aspecte. De aceea, producătorii tot susţin că ar putea să nu îl primească la garanţie, dacă a pătruns apă în el. "

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cei de la Apple au spus ca telefonul este Waterproof doar daca il bagi maxim in apa de jumatate de metru timp de 30 de minute, nu este waterproof cat vrei tu. Nici un telefon nu este asa, doar S5 ca ala e plin de plastic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru VWPower):

Nu l-am bagat mai mult de jumate de metru si am facut doar 2 poze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Il poti pune in orez peste noapte. Orezul absoarbe apa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează

Il poti repara dar o sa te coste mai ales daca e iphone 7 chiar daca e in garantie platesti reparatia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează

Te costa sa repari mai ales ca e iphone7 ...nu conteaza ca e in garantie ei oricum o sa iti ceara bani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează