| FaraNumePls a întrebat:

Buna, să îmi cumpăr telefonul Microsoft Lumia 650? Se merita? Dau funda

3 răspunsuri:
| gamersamp12 a răspuns:

Ignorai, eu am avut Mircosoft 640 Xl si merita. Iar Windows Phone nu e ca Androidu ca se blocheaza din 10 in 10 secunde si trebuie sa ii scoti bateria ca nici sa il stingi nu poti. Daca vrei ceva stabil eu zic sa cumperi Microsoftu.

| ESA1899 a răspuns:

Avand in vedere pretul telefonului cuprins intre 600-700 lei si specificatiile acestuia, eu zic ca nu prea merita. Daca doresti un telefon cu windows, sa spunem ca da. Dar daca nu conteaza sistemul de operare, iti recomand un telefon cu sistem de operare Android. La bugetul de 600-700 lei, poti sa iti cumperi un telefon cu specificatii mult mai mari decat Microsoft Lumia 650 si anume HTC Desire 526G + la un pret destul de avantajos (500-600lei) cu specificatii mult mai bune.
Gasesti multe telefoane mult mai bune decat Microsoft Lumia 650, doar trebuie sa cauti si sa le compari raportandu-te la pretul si calitatea acestora. Mult succes in alegerea telefonului!

| prepex a răspuns:

Buna! Eu zic ca nu merita, deoarece telefoanele Microsoft nu sunt foarte bune. Nu isi merita banii, eu am un J5 2016 si sunt foarte, foarte multumit de el! Deci iti recomand Samsung, LG, Iphone si HTC! Daca tie iti place, il poti lua, dar eu iti recomand altceva, plus ca sistemul de operare este Windows 10 si e mai incurcat pe telefon. Deci Android sau iOS!