|

Buna seara. Am achizitionat de la Orange acum aproape 2 ani un telefon, blabla. Mai am garantie pana in decembrie la el, s-a stricat incarcatorul, am incarcat cu altul, si s-a umflat bateria, face figuri destul de mari, si vreau sa il duc in service. Problemele stau cam asa, vreau sa imi si prelungesc contractul la ei, sa achizitionez alt telefon, si sa-l trimit pe acesta in garantie. Stie cineva daca e posibil sa achizitionez altul si sa il las la garantie pe cel actual? Sau daca se considera vina mea pentru umflarea bateriei. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

La unele modele de baterii dupa un anumit numar de reincarcari acestea se umfla ..nu e vina incarcatorului. Am patit aceiasi problema ca tine la un s4 acum 1 an si ceva! Iti poti achizitiona de pe internet o baterie noua si rezolvi problema! Costa aproximativ 100 de ron, cei de la garantie nu sunt sigur daca te vor rezolva! Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DrTerrible):

Incarcatorul nu merge deloc, am incercat si cu alt cablu, si cu alt "cap". Maine merg la ei, eu sper sa mi-l ia la garantie si tot odata sa prelungesc abonamentul sa-l iau pe celalalt. Multumesc de raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează