|

Am un telefon Samsung galaxy trend plus de aproape un an de zile. Pana acum 3 zile ma tinea bateria o zi intreaga, iar telefonul era folosit intens. Daca il foloseam doar pentru vorbit aceasta ajungea si la o zi si jumatate. Acum cateva zile mi-am scos telefonul de la incarcat. In 3 ore mi s-a dus toata bateria fara sa il folosesc o secunda. Am crezut ca este o intamplare, dar de atunci este la fel, bateria nu tine mai mult de 3-4 ore daca telefonul nu este folosit si o ora daca este folosit. Azi am vazut ca telefonul s-a umflat in spate si cand i-am dat jos carcasa bateria a sarit imediat de acolo. Este foarte umflata si abia am putut sa o bag inapoi pentru ca nu mai sta.

Intrebarea mea este: daca am garantie cei de la Samsung imi vor schimba bateria, pentru ca stiu ca acolo este problema sau trebuie sa imi cumpar eu alta? Si as vrea sa stiu cauzele care au dus la umflarea bateriei dintr-o data. Repet, in urma cu cateva zile bateria era perfect normala, iar telefonul era super ok. Dintr-o data a aparut problema cu bateria, nu este ca si cum aceasta s-a deteriorat in timp si a inceput incet, incet sa se umfle. Cei de la Samsung imi vor inlocui bateria din moment ce am garantie?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ai verificat tu bateria in fiecare zi ca sa stii sigur ca nu s-a umflat putin in fiecare zi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate sa fie din cauza ca a fost epuizat, folosit prea mult, si al meu incepe sa faca asa. Simplu, cumparati altu, e singura solutie, si eu nu-l am de mult timp, doar ca am stat mult pe el, l-am umplut cu toate cacaturile, le.am sters, dar nu mai conteaza, i-am stricat "organele"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează